Salary.com

20,000 sq.ft

2016

Waltham, MA

The new headquarters location for the salary

website was a fast-paced project with strong design

concepts. Using readily available products this office

plays with color and materiality, while remaining a

professional and inviting space. Anodized aluminum,

perforated metal, corrugated plastic, white solid

surface and birch plywood are a few of the materials

used throughout the office to bring depth and

dimension to spaces used by employees each day. A

shifting pattern of carpet tiles creates spaces based

on use and department, delineating the space in a

subtle but impactful way. The use of demount-able

partitions as office fronts allows visual openness

while still providing privacy to those employees who

require it. The bold color and material choices help

convey Salary.com’s company image and culture.