CHESTNUT HILL

DENTAL

3,800 sq.ft

2014

Chestnut Hill, MA

Located on the 4th floor of a new complex in the

center of Chestnut Hill Square, this surgical practice

emphasizes sleek modern lines with clean simple

details that embodies the no nonsense philosophy of

the founders. Upon entry into the space a textured wall

with a strong linear pattern moves to the reception

desk before dropping away. From here the user is

offered two paths, one to a waiting area accented with

lit panes of glass and the other to the surgical suites

corridor. Across the threshold into the corridor the

linear textured wall picks up again to carry through

the length of suites and disappear into the recovery

room at the end of the hall. An uncomplicated design

concept that lies behind the day to day movement of

the office.